EENOUDEROPVOEDING

27/03/2009: Zoveelste inbreuk en zoveelste proces-verbaal. Of wordt men wakker? Anders is deze site voor het geval er iets ernstigs zou gebeuren. Verba volent, scripta manent...

 

Het sprookje + de nachtmerrie: 1989-92-95-98-2001-04-07-10

1989: Ik huw met mijn sprookjesprinses.

1992: Eerste sprookjeskindje Floris Van Belle

1995: Tweede sprookjeskindje Marieke Van Belle

1998: Verkopen oud huis voor grond in Bellegem en lenen 100% volledige nieuwbouw van 4,5 mio BEF voor de droomzin die mijn echtgenote uitsprak: Van Belletjes van Bellegem

2001: Derde sprookjeskindje Stientje Van Belle (ik wou er 4 of 6, mijn echtgenote wou er 3) maar ook de papa overlijdt (zie deze link)

2004: Mijn echtgenote verlaat mij onverwacht en op zeer korte tijd, samen met de inboedel en vraagt een gigantisch onderhoudsgeld. Het enige woord dat ik nog hoor herhalen is 'geld - geld - geld - geld'.

2007: Ik begin te studeren en raak emotioneel er volledig weer door. Financieel is het een puinhoop. Intussen pest de advocaat van mijn echtgenote en zij mij door de kinderen zoveel mogelijk af te pakken omdat ik niet kan betalen en de kinderen zich bewust worden van de gebruikte leugens. Ik vermoed dat haar liefde omgeslagen is in haat, maar ik ben te rationeel voor dit soort processen. Integendeel, ik ontdek de mooie kant van vrijheid en studeer alles (internationale transportvergunning; gerechtelijk expertise; rechten; journalistiek; OCMW-problematieken; armoedestudies; psychologie; atoomwetenschappen; chemie; virologie) omdat ik toch geen televisie heb en beoefen triathlon tussendoor en werk toch hard (sommigen snappen de combinatie niet, maar het is precies de combinatie die mogelijk is, de dingen apart gaan niet). Ik brand qua gezondheid wel zeer snel op en verlaag mijn levensverwachtingen evenzeer, maar dat stoort mij niet. Integendeel. Ben intussen ook al vier jaar niet in orde met ziekteverzekering en sociale bijdragen en zo, maar dat is bijzaak.

2010: Uitspraak ten gronde. Indien alles wordt gecorrigeerd, kan ik alles terug rechttrekken. Twee mogelijkheden: Akkoord met bewijs onterechte dagvaarding op alle vlak en met terugwerkende kracht annulering ervan. Eigenlijk moet de vrederechter terug geactiveerd worden (verzoekschrift tot verzoening, maar dat hebben ze nog nooit op die manier gedaan). Indien ze achterstal van tegen dan 60.000 EUR onderhoudsgeld toch willen, zal ik wellicht illegaal verder moeten leven, want dan kan 100% van mijn inkomen als loontrekkende altijd in beslag genomen worden en moet ik dus zelfstandige blijven maar dat is niet haalbaar. Niet dat dat onoverkomelijk is (er zijn nog zo'n gevallen), maar leuk voor mijn kinderen is dat toch niet (zelf heb ik weinig emoties meer daaromtrent, het leven is wetenschappelijk interessant en dat zal het in alle omstandigheden voor mij altijd zijn). Gelukkig heb ik vijftien jaren ervaring als boekhouder-fiscalist om in alle gevallen creatief en positief te blijven.

2004-2005

Na een toch wel werkelijk prachtig huwelijk zonder zelfs enige ruzie en drie prachtige kinderen en zelfs een zware nieuwbouw, komt de papa van mijn echtgenote te overlijden: Zie deze link. Om kort te gaan:

bullet

11/11/2004: Mijn echtgenote verliet de echtelijke woning op 11/11/2004 terwijl ik in Brugge werkte en ik daarover opgebeld werd door een boekhoudstagiair die uitleg kwam vragen en ontdekte dat met drie camions en zeven man mijn huis werd leeggehaald. Gelukkig kon een deurwaarder van de Ouderraad van Rodenbrug op deze feestdag van wapenstilstand (haha) zich vrijmaken om dit proces-verbaal daarvan te maken.

bullet

12/11/2004: verzoekschrift verzoening bij vrederechter: Loopt goed en draait op bilocatieregeling uit. Tijdens schoolweek kindjes: Zalig en ik pas mij snel aan.

bullet

Maart 2005: Om vrederechter onbevoegd te verklaren, dagvaarding kortgeding (telt ook als dagvaarding ten gronde). Deze is compleet uit de lucht gegrepen, maar bizar genoeg: Over de schuldvraag mag ik NIET spreken in het kortgeding. Maar de rest (fictief inkomen; indiciaire uitgaven van mijn echtgenote en zelfs de valse psychologische attesten snapt de rechter ook niet wat ik als boekhouder-fiscalist uitleg, omdat ze het raar vinden dat ik mijzelf verdedig uit financiŽle noodzaak - intussen maken ze mij echter op die manier enorm rechtsintelligent, dank u).

bullet

Lees zelf dit kortgedingbesluit dat letterlijk vermeldt 'geraamd inkomen van 6000 EUR' (bewijsstuk van gelijkwaardig inkomen man en vrouw 800 ŗ 1200 EUR van jaren 1989 tot en met 2004 maar volgens advocaat VERMOEDELIJK inkomen van de man 6000 EUR/mnd, onvoorstelbaar). Betichting agressief en opvliegend komt letterlijk uit valse psychologische attesten die ten gronde geweerd werden en vals bewezen zijn door de psychologencommissie MET de verklaring dat dit NIET mocht gebruikt worden in het kortgeding omdat het van een niet bevoegde vriendin van mijn echtgenote is; anders mag iedereen gestudeerde mens gelijk welke medemens ook gewoon zot verklaren).

2009

De brute periode hiertussen laat ik even weg. De vrouw krijgt van de 900 EUR alimentatiegelden voorschotten van DAVO (Dienst alimentatievorderingen) boven haar intussen tot 1400 EUR gestegen netto-inkomen + 700 EUR kinderbijslag en studiebeurzen, en moet geen enkele schuld meer betalen (kaskredieten + zware hypothecaire lening). De man zijn inkomen steeg eveneens tot zo'n 1400 EUR per maand voor de 800 EUR hypotheek, een leasing omdat zijn oude camionette gedwongen verkocht werd bij inbeslagneming voor 4000 EUR, en heeft ook kaskredieten mee cadeau gekregen van uit de huwelijkstoestand van -12.500 bij Fortis, -8.000 EUR bij KBC en -2500 EUR bij de Bank van de Post (laatste werd geblokkeerd en zit in proces).

Maar op 9 april 2009 komt het tussenvonnis als pleidooi voor te Gent en dat biedt perspectief. Het gaat enkel over de getuigenissen die al massaal geleverd werden, want intussen had de advocaat in een malafide poging mij plots eenzijdig psychologisch gestoord verklaard (ja, ongelooflijk, niet waar), maar dat had ik verwacht omdat ik al alle artikels gelezen had die hij nog kon toepassen en ik had mij vrijwillig al heel grondig laten doorlichten door tal van psychologen en psychiaters (ik was daar vroeger tegen, maar dat is eigenlijk een aarader voor iedereen omdat je je zwakke punten leert kennen en ik sindsdien met 50% energie dubbel zo snel kan leven). Dit wordt dan ook vakkundig vernietigd: zie dit gedicht over Papa-zijn.

Er zijn talloze PV's van achterhouden van de kinderen, want die worden ouder en beginnen ook de moeder almaar lastigere vragen te stellen, zodat ze zelfs in een proces plots bekent dat ze gelogen heeft in de dagvaarding. Deze bekentenis wordt voorgelegd op 9 april 2009 en is natuurlijk vrij belangrijk.

Twee weken ervoor wordt terug tijdens de examentijd (klassieker) een dochter ingehouden nadat die van school even goedendag kwam zeggen bij haar moeder, en dit vormt de kern van dit document. Ik geef u eerst het gedichtje mee dat ik erover maakte vandaag en gisteren.

 

Gescheiden ouders zijn monsters!

Lentevrijdag, het weekend in aantocht, wow zeg...

kwart voor drie en joepie zeg
met mijn moto rij ik vliegend weg
naar de allereerste school van drie
met de zon die ik zo zuiver en zo helder zie
 

>>> Klik op de titel hierboven of hier om het gedichtje volledig te lezen
 

Voorgeschiedenis met een aantal PV's

Zie deze aparte link of klik in de titel hierboven.

Proces Verbaal voor deze overtreding 27/03/2009

Zie deze aparte link of klik in de titel hierboven.

Volgende acties

bullet

Activering rechtszaak en van de rol halen nr. 061106-M38770 tegen dokter wegens vorige en huidige medewerking achterhouden van Marieke als psychologische straf tegen haar met uitermate gevaarlijke risico's voor de veiligheid van haar omgeving en haar eigen geestelijke gezondheid.

bullet

Dit internet-dossier activeren als bijkomende klacht bij de Orde der Geneesheren samen met vorige klacht.

bullet

Publiek maken van dit gebeuren via de normale kanalen.

bullet

Het correct verwerken van de gegevens in een spraakmakend boek dat gepubliceerd wordt, eerst aan de andere kant van de wereld en dan vervolgens na proefperiode te China, Arabische landen, Latijns-Amerikaanse en andere Spaanstalige landen over hoe ik van welvaart van de een op de andere dag door valsheid in geschrifte en fictieve inkomsten in de armoede terecht kwam (financieel, want psychologisch en geestelijk ben ik nog nooit zo rijk geweest als nu).

 

met papa-vriendelijke groetjes,

VAN BELLE Jean Marc, Bellegoed, Bellegem, Belgium, 2009